Tillman

Tillman

lauantai 5. maaliskuuta 2022

Pontiac


 


Kuvassa on Pontiacin keula. Jos intiaanipäällikkö Pontiac olisi aikoinaan  ymmärtänyt suojata nimensä ja pyytänyt royaltia, vaikkapa  10 taalaa jokaisesta  valmistetusta  Pontiac - autosta, sukunsa olisi äveriäs ja varakas nykyään. Kuka ties.

Nämä nykyiset vallanpitäjät hankkivat omaisuutensa  muilla keinoilla. Viekkaus ja vääryys lienevät niistä yleisempiä, mutta show -busines  näyttää myös tarjoavan  mahdollisuuden  johtaville paikoille, ja jopa ilman riitasointuja ja ilman vääryyttä.

Olen miettinyt  viikonloppuna sitä, että kun nykyisen presidenttimme virkakausi  päättyy, kuka nykynäyttelijoistämme istutetaan  vaativalle paikalle. Ennen se olisi ollut varmasti Tauno Palo. Näistä uusista komeljanttereista ei oikein tiedä. Voivat olla  itään kallellaan.

Ja lopuksi asiaan  kevyesti liittyvä anekdootti. 

Helppo keino välttyä väsymykseltä ja auton rattiin nukahtamiselta on tämä: Laita armeijan pioneerilapio penkille takapuolesi alle, istu sen päälle ja sitten  auton soittimesta Kaisa Korhosen laulua  täysillä tulemaan. Väittävät, että uni ei tule, Puoluekantaan katsomatta, uni ei tule.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Martti Suosalmi - ollut sopiva kaikkien esittämiseen. 👍🙏🇺🇦💕