Tillman

Tillman

perjantai 3. helmikuuta 2023

Pahoittelen...


 


Olin Savossa. Kuva antaa väärän kuvan viikostani. Voisi tietenkin ajatella, että tuossa  kuvassa on KUPS:in  kanttajia sankoin joukoin menossa katsomaan SPA ottelua. Mutta ei... Olin Kuopiossa viikon keittiömestari vakanssilla  huolehtimassa  geneettisen jälkikasvuni hyvinvoinnista. Niin tekevät pääsääntöisesti kaikki urokset eäinmaailmassa.

Mikä sitten on SPA ottelu....

SPA, kylpylä, tulee sanoista Sokrates, Platon  ja Aristoteles.. Tuossa järjestyksessä he elivät ja vaikuttivat.

Kuopiossa taas  kohtasin feissarin, joka oli kuin ilmetty Jeesus. Hän olisi halunnut tehdä vlogin ja podcastin minusta  aiheesta " Mitkä ovat sinun suurimpia unelmiasi. " Hänellä oli kultainen risti kaulassa villapaidan päällä. Kieltäydyin kunniasta. Sanoin, että minun unelmani voisivat rikkoa hänen kuulijakuntansa henkisen eheyden. Kerroin pari esimerkkiä ja hän tyytyi niihin oitis ja laittoi mikrofonin taskuunsa.

Kotimatkalla Lievestuoreella oli hetki aikaisemmin tapahtunut paha onnettomuus. Auttajia oli  viljalti paikalla. Jyväskylässä kasvisravintolassa  kaunis nuori nainen istui pöydässämme. Hän kertoi opiskelevansa sosiaalipolitiikkaa. Vatsani meni sekaisin kasvisravinnosta ja hänen kauneudestaan.

Itse itseäni rauhoittaakseni ostin kirpputorilta  kaksi vinyyli LP- levyä. Toinen maksoi 2 e ja toinen 3 e. Minulla ei ole levysoitinta. Viiden euron uhrauksella saatoin kuitenkin loppukotimatkalle luoda mielenkiintoisen keskustelun aiheesta  ihmisen itsehoitomenetelmät ja  rahan tuhlaus. Ohessa maistiaisia 3 euron vinyyliltä
Ei kommentteja: