Tillman

Tillman

torstai 26. tammikuuta 2023

Sumua


 

Eläkeläisen elämä on ollut  sangen hektistä.  Olen kuvannut sumua ja iltoja, maisemia ja kirkkoja. Kirkot ovat  tärkeitä rakennuksia valokuvauksen kohteina. Me emme tiedä etukäteen, mitä niille  tapahtuu ja kuinka niiden käy. Joku niitä polttaa. Joku niissä vierailee. hautausmaalla moni meistä sitten vierailee kunnes  viimeisen kerran jää.

Edelleen kokeilen, miltä tuntuu kirjoittaa taas  yleisölle, joka on ollut  jäähyllä monta vuotta. Olen kirjoitellut tutuille ihmisille toisilla foorumeilla. Kummallista kyllä, se tuntui helpommalta. Nyt vieraille kirjoittaminen taas tökkii ja kauhistuttaa. Vaikka takana  on tuhansia tekstejä.

Olen ehkä tulossa vanhaksi. Olen ehkä liikaa katsonut sotauutisia ja lukenut liian vähän. Sivupalkin lukupäiväkirjakin on retuperällä ja epäjärjestyksessä..

No katsotaan.  Huominen näyttää. Ellei sitten ylihuominen. Huomenna piti olla Tampereella, lauantaina Seinäjoella ja maanantaina Kuopiossa.. Mietin, ehdinkö yhtään olemaan täällä. No, asensin aplikaation kännykkään. Periaatteessa pystyn postaamaan tänne sen mitä syön, sen mitä juon ja sen mitä keittiössä puuhastelen. En usko kuitenkaan, että postaan niitä juttuja vielä huomenna. Ehkä harjoittelen valokuvilla 2 kommenttia:

hikkaj kirjoitti...

Tillero is päk!

Mites kävis tervetuliaisnaukuks Po Chü-I (772-846):

"Heikkous runoilemiseen pitää minut laihana ja kalpeana,
viini taas villitsee minut estottomaksi ja iloiseksi.
Vanhuuden tullen sitä yhä tyynemmin taipuu kohtaloonsa:
olen kotonani siellä, missä minun on hyvä olla -
siksi aionkin ensi keväänä
rakentaa ruohomajan Lu-vuoren juurelle."

Tillman kirjoitti...

Täällä taas...

Olen seikkaillut naamakirjassa ja somessa ja Instassa ja vaikka missä. Kotoinen ei ole oikein ollut. Vähän levollisuutta huomasin heti ilmassa kun palasin vanhaan tuttuun paikkaan.

Katsellaan ja kuulostellaan. Jospa se taas aukeaisi.


Näin vainojen päivänä voisi todeta, että uusia muistettavia tulee yhtenä köytenä. maailmasta eivät ole vainot kadonneet.