Tillman

Tillman

perjantai 22. maaliskuuta 2024

Vääntöä


 

Kevään tulo saa aikaan lisää voimaa. Mahla juoksee ja poliittinen vääntö hankkii päivittäin uutta vääntöä. Ihmisten tyhmyys näyttää omituiselta siinä mielessä, että osa tyhmistä seikkailee täällä keskuudessamme ja osa näyttää ilta illan jälkeen olevan televisiossa. Missä kaikki viisaat piileksivät?

Eilen ei puuttunut enää kuviosta muuta kuin että Heinäluoman perheestä olisi ollut kaksi sukupolvea toisella puolen pöytää ja toisella puolen sitten juutalainen ja hänen kaverinaan henkilö, joka suhtautuu epäilevästi muihin kulttuureihin. Siis, toisella puolen verisukulaiset ja toisella puolen epäpyhä allianssi.

Krista Kiurun nahkatakkinen tyttö….. no en sano mitään.

Antti Kurvinen ja väistyvä puheenjohtaja Saarikko saavat olla onnellisia, että kukaan ei halua heitä sinne. Nämä ilta illan jälkeen esiintyvät hovinarrit ovat niin ylivertaisia jopa Keskustan joukkoihin, että luultavasti Kurvinenkin olisi harmaa seinäruusu niissä zembaloissa.

Parikymmentä vuotta sitten olin itsekin mukana yhden talven AY- toiminnassa valtakunnan tasolla. Kokemus oli traumaattinen. Osallistuin jäsenistön jäsenmaksujen tuhlaamiseen tavalla, joka saattaa vielä Taivaan Porteilla joskus tulevaisuudessa aiheuttaa Pietarille harmaita hiuksia. Kuvaavaa oli se, että erilaisin kilometrikorvauksin ja päivärahoin sekä kokouspalkkioin onnistuin 9 kuukaudessa hankkimaan perheelle uudehkon henkilöauton. Toisaalta, 40 vuoden työrupeaman aikana maksoin uudehkon auton hinnan AY- jäsenmaksuina, saamatta vastineeksi muuta kuin värillisen lehden , jonka kiiltävissä kuvissa edustajani nauttivat kuoharia ja laivaseminaarin GT- juomaa. Olen siis kutakuinkin sujut AY:n kanssa. Minulle kävi hyvin ja onnellisesti.

 

Ei kommentteja: