Tillman

Tillman

perjantai 27. toukokuuta 2022

Lammas Lammas olen minä, joka pidän kahden kuukauden taukoja  blogipäivityksissä.  Pari kolme kaveria  on kuollut viime viikkoina ja osa on jo haudattukin. . He ovat sellaisia, jotka pitävät vielä pitempää taukoa. Minä opettelen adressien  kirjoittamista  ja muistovärssy-etikettiä.

Kuvassa betoninen lammas Kankaanpään torilla. Sitä ei ollut siellä 1975, kun pääsin siviiliin . Ja paljon muutakin on Kankaanpäässä  muuttunut. Vain laulava murre tuntuu pysyvän paikkakunnalla vuodesta toiseen.

Mitenkähän Ukrainassa ? Onkohan siellä murteita ? Kuka on Ukrainan  Rahikainen ? Joko Ukrainan  Lahtinen on vakaumuksestaan huolimatta  kaatunut  maansa puolesta ? 


 

1 kommentti:

Äijä kirjoitti...

Mietin tässä, että kuinkahan monta olen tänä vuonna saatellut ikilepoon? Enemmän kuin takavuosina, kun meitä on vähemmän hoitamassa näitä hommia, ja tämän lajin tehtävät eivät ole vähentyneet.

Vaan Ukrainasta: en tiedä sen murteista. Kahta kieltä puhuvat, ihan kuin meilläkin pruukataan. Pitäisi lähteä parin viikon päästä Savonlinnaan. Edelliskerralla siellä oli tätä r-väkeä Putin- paita päällään, mahtaako olla nyt?

Vaan italiankielistä laulantaa olisi tarkoitus kuunnella, ja jos siellä jokunen ryssä on paikalla, niin eiköhän siitä selvitä.