Tillman

Tillman

torstai 21. maaliskuuta 2024

Triumph


 Valtakunnassa on meneillään omituinen taistelu, jonka voittoa tavoittelevat EK, hallitus, oppositio, SAK ja AKT. Kirkkokin havittelee voittoa. Ja kirkko lienee ehkä ainoa, joka voiton voi saada. Jos nimittäin käy niin, että Päivi Räsänen eroaa kirkosta. Uskoisin, että moni sen jälkeen liittyy takaisin kirkon jäseneksi, Varsinkin, jos tiedossa on kivoja kummi-duuneja taikka homoseksuaalisia häitä.

Kaikki muut taistelujen osapuolet häviävät suunnattomasti tämän  alkaneen sekamelskan vuoksi. Märkä päiväuneni on se, että Krista Kiuru huomennakin on jossain ajankohtaisohjelmassa sekoilemassa ja minulla on vahvaa olutta monta pulloa ja popcorneja pesuvadillinen. Sielussani on sellainen tunne, että en tule säilyttämään mielenterveyttäni, ellen pääsen kunnolla tunnelmaan. Minä nähkään vihaan jääkiekkoa, sillä siinä tapellaan ja raiskataan. AY – liike on siedettävää katsottavaa, varsinaista aikuisviihdettä. Näinä viikkoina AY- liike raiskaa Suomineitoa edestä ja takaa.

Naamakirjaan ei voi enää kirjoittaa mitään. Tämä blogialusta toimikoon nyt riehunta-alustana. Toivon mukaan kaikki tutut ovat kuluneiden vuosien aikana pudonneet täältä pois, joten pääsen ärhentelemään oudoille ja satunnaisille lukijoille. Hieno juttu, että muistin tämänkin vielä olevan täällä olemassa.

Kuvassa oleva moottoripyörä on tietenkin Triumph. Se ei tarkoita tässä nyt naisten rintaliivejä, eikä prätkää, vaan allegoria on selvempi ja osoittelevampi

Ei kommentteja: