Tillman

Tillman

keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Luostarin ikkunat


Lääkäri kirjoitti erkkolaisessa  kovia sanoja meille syntisille. Petipaikat loppuvat  teho-osastoilta. On ryhdyttävä toimiin, jotta niitä riittää Korona- potilaille

Alkot  hän sulkisi heti, Sitten  ei tulisi vahinkoa ihmisille ja  he pysyisivät terveenä. Tämän lisäksi hän  kieltäisi  moottoripyöräilyn ja sähköpotkulaudat  siihen asti, kunhan pöpö saadaa nujerrettua.

Tämän lääkärin rinnalla vasemmistoradikaaliksi  pelätty pääministerimme on  osoittanut  upeaa järjenkäyttöä, hienoa tilannetajua ja sosiaalidemokratialle  muutenkin niin vierasta tilannetajua.

En  aio äänestää  parlamenttivaaleissa  demareita, mutta   presidentinvaaleissa  en mene itsestäni takuuseen, jos pääministerimme asettuu  joskus  ehdokkaaksi.

Mutta palataan   lääkäriin.

Ehdotamme kieltolistalle keittiöjakkaroita , puukkoja  , tikapuita, klapikoneita ja sirkkeleitä, sekä tupakkavalmisteita. Samoin  ehdotamme  kieltolistalle mönkiöitä ja moottorikelkkoja, soutuveneitä  sekä  rullalautoja ja traktoreita, jotka kaikki aiheuttavat paljon vakavia loukkaantumisia ja kustannuksia yhteiskunnalle. Yki 10 hevosvoimaiset  perämoottoriveneet ovat myös tarpeettomia.

Ja kaikki tämä vain siksi, että  kyseinen  lääkäri  soitti kirjoituksellaan  herkkää kieltä, eli sitä suunnitelmaa, joka  koskee ensi kesän  moottoripyöräreissua.

Ei kommentteja: