Tillman

Tillman

perjantai 16. maaliskuuta 2018

No, jooOlivat tutkineet Teksasissa  poskisylkeäni  kuukauden päivät ja saaneet  selvillekin jo jotain. Minussa  pörrää 15 % puolalaisia vodkanjuoja- geenejä ja vain 85 % kotimaangeenejä.

Siinä meni taas 75  euroa  Kankkulan kaivoon.Vaimoni olisi pystynyt tuon tuloksen kertomaan  halvemmalla ja usein pyytämättäkin, ilmaiseksi.

Olen reissuillani tuntenutkin   oloni perin juurin kotoiseksi noilla kuvan  ruskeilla alueilla. Nyt siis selvisi  syykin . Jäämme jännittyneinä odottamaan, mitä jännää syljestä tiede saa selville tulevina viikkoina. Ainakin olen jo oppinut sen, että Hablo on oikeasti Haplo. Kiitoksia Juha siitä. Tämä  sukutukimuksen alkutaival on yhtä kiemurainen, kuin sekopäisen papin  kirjoitus  rippikirjan sivulla.

Huomaan kuitenkin iloksen  nyt sen, että kannatti käydä 9 vuotta 8 luokkaista  yhteiskoulua ja  opetella pakkoruotsia koko tuon yhdeksän vuoden ajan.

4 kommenttia:

hikkaj kirjoitti...

Tilley

näky pakkoruottalaiset käyneen kommentoimassa siun edellistä tekstiä! ;)

kariav kirjoitti...

Äsken tarkistin etäserkkutilanteen. Niitä on nyt 7051. Lienetkö joukossa?

Tillman kirjoitti...

HikkaJ....

Mie jätin ne robottien maireat viestit tuhoamatta, kun tuntui mukavammalta. Olen pyöreksinyt ihtepäisesti työmaailaman ja muun maailman välimaastossa.

Sukututkimus ja geenit ovat meistä riepotelleet

Tillman kirjoitti...

Kariav

Miulla on vasta 2970 serkkua. Osa on kyllä epäilyttävän hömökännäköisiä naisihmisiä, joten ihan varmoina pidän vain noin 500 serkkua. On siinä kahvin keittämistä, kun 70 - vuotispäiville kaikille kutsun laitan.

Ihmeellisiä asioita on löytynyt.