Tillman

Tillman

tiistai 22. elokuuta 2017

Pars pro totoKuvan nainen keskittyy kuvaamaan  ihmistä. Soveliasta olisi  sen sijaan kuunnella hänen soittoaan ja keskittyä oleelliseen. Soittaja on  tummaihoinen. Kuvaaja vähän vaaleampi.  Senkin perusteella voidaan sanoa, että kuvassa  on  alistustapahtuma. Sanoma vääristyy. tilanne kuitenkin halutaan tallentaa

Blondi leikkaa todellisuudesta palan ja vie mukanaan.

Kuten huomaatte, kirjoittajan inkkarit  melskaavat kanootissa ja kohta kaatavat sen. Minä myönnän olevani se heikohko astia, johon dis -informaatio ja näennäisviestintä vaikuttavat  samoin kuin häkä ja raaka viina vaikuttavat ihmiseen; turmiollisesti ja sekoittavasti.

Työpäivä on  puolessa välissä, eikä punaista lankaa ole vieläkään löytynyt.
3 kommenttia:

hikkaj kirjoitti...

Tillikka!

Et kai Sinä töihin sortunut taas!
Pitäs neuvoa kuin katsoja jalkapalloilijaa: - Tu pois, siellon peli!

Tillman kirjoitti...

No, olenhan mie. Helkutarallaa... Mutta kummalliselta tämä työelämä tunnustaa, kun on oppinut jo olemaan eläkkeellä. Tänään keskiviikkona on tosin minun perjantai, jottei tämä nyt niin kauheaa ole.

Varsinkin kun teen lukujärjestyksiä ja muut ovat niin ahneita ja persoja oppitunneille, ettei minulle jää mitään.

Enempi olen ollut kuitenkin matkailupuolella. Heinäkuussa ajoin prätkällä semmoiset 3000 km. Lossillakin mentiin siitä ohitse. Toisen kerran olin Lossilla , kun piti käydä Paksunniemen juomatehtaalla naisväelle liemiä ostamassa.

Ja kohta taas ajellaan pitkin ja poikin, kun Joen kaupungissa käydään.

Mutta siinä olet oikeassa. Tämän ikäiselle miehelle tämä työ on jo melko vierasta. Asiakkaat ovat kohta 50 vuotta nuorempia kuin minä. Välissä on jo parikin sukupolvea ja jonkun verran muuttuneita asenteita ja ajatuksia.

hikkaj kirjoitti...

T-likka

'Asiakkaat ovat kohta 50 vuotta nuorempia kuin minä. -- ja jonkun verran muuttuneita asenteita ja ajatuksia.'

Tuossa pointtia kerrakseen ettei kuulu joukkoon, ja sit ku jos viel opekollegatki aika nuorii ja huimii: http://www.city.fi/blogit/hikkaj/chick+lit DDddddd

Ei ihme jos ukkokotiin jo mieli!