Tillman

Tillman

perjantai 28. huhtikuuta 2017

KulttuuriPerussuomalaisen kulttuuriministerin kunniaksi  ryhdymme säätämään  blogia kohti rahvaanomaisuutta. Julkaisemme nimittäin alastonkuvan. Kirjoittaja siinä nauttii Ala-Satakunnassa Pyhäjärven hiekkaranta- elämästä estottomasti ja vailla huolia.

Tämän kaltaisten kuvien julkaiseminen  täällä Suomessa  onnistuu tiettävästi, ainakin toistaiseksi. Minulla on ko. kuvaan  copyright.

Taannoin  Ameriikan yhdysvalloissa olin joutua kiven sisän, koska  menin  viemään supermarketin  filminkehitykseen rullan, jossa  oli kuvia, joissa tyttäreni oli vaahtokylvyssä  kaulaansa myöden vaahdon peittämän ja viattomassa 9  vuoden iässä. Minua käskettiin semmoiset  kuvat kehittää jossain pohjoismaissa. Pohjois-Carolinassa  niitä kuvia olisi  ollut seriffi minulle  luovuttamassa.

Täällä siis saa ottaa ja julkaista. Luultavasti.

Täällä taas ei saa puolustaa omaisuuttaan kovinkaan  vahvasti. Viialassa  eläkeläispapan aseita  oli pari konnaa tunnut varastamaan alkuviikosta. Aamulehden mukaan vaari  oli ollut hereillä ja yllättänyt  rosvot. Toista  vaari oli ampunutkin.

Nyt vaari  on pidätetty epäiltynä tapon yrityksestä. Pohjois-Carolinassa semmoisesta saisi mitallin ja pääsisi kuvernöörin kanssa illalliselle.

 Ihmeellinen  on tämä maapallo. Toisella puolella on musta valkoista ja toisella puolella taas valkoinen mustaa. Makedoniassa  kansa oli eilen mennyt kansanedustuslaitokseen  viemään terveisiä  omille edustajilleen. Tuloksena oli ollut  71 loukkaantunutta. Suomessa ei  edustuslaitoksessa saa edes sanoa toisen edustajan  valehtelevan, vaikka  sokea Reetakin  sen näkee, että kaikki ovat valehdelleet.

Ehdotan näin  veteraanipäivän  läheisyydessa ja suuren sonnanajopäivän lähestyessa seuraavaa: Koko maapallon  koodit, normit ja tavat on  yhdenmukaistettava. Mikä on soveliasta Bantuheimon  kaverille, se olkoon myös meille sopivaa.

Ja lopuksi tältä paikalta:

Naapuri kylän pojat  hankkivat iloisella 70 - luvulla kaupungista  vapuksi kesäauton, joka sattui rahanpuutteen vuoksi olemaan  Vauxhall Viva. Kyseisen auton kutsumanimi  hienosti äännettynä oli tietenkin " vaiva" . Runousopin  loppusointu-sääntöjä vapaasti  muokaten siitä saatiin mukava vappu-slogan, joka elää edelleen näiden pitäjien alueella. Myös tämän kulttuuriperimän  soisi leviävän Ambomaalle ja Abessiiniaan. Ambomaalla on jo valmiiksi paljon Jussi ja Toivo - nimisiä nuoria miehiä.

Lähden vappuajelulle. Koska en ole Eu-tukien piirissä, eikä minulla ole kalustoa, en valitettavasti Vappuna voi  ajaa sontaa pelloille ja aiheuttaa  juhlioille närää. Saatan kirjoittaa vappuna lisää mietteitä. Kirjoittamista pidettiin aikoinaa agraaripiireissä paljon sonnanajoa  typerämpänä puuhasteluna, Semmoisena, joka sopii herrasväelle ja muille joutilaille.

Lihanleikkaaja- lakkia ei vieläkään ole tarvis kaivaa  komeroiden kätköistä,  sillä lunta on tullut päivittäin sen verran, että tavallinen musta käpsä muuttu muutamassa minuutissa  arvokkaan akateemiseksi.

Riemuisaa eläkeperjantaita  muillekin

2 kommenttia:

hikkaj kirjoitti...

Tilley

'Koko maapallon koodit, normit ja tavat on yhdenmukaistettava. Mikä on soveliasta Bantuheimon kaverille, se olkoon myös meille sopivaa.'

Syrjäisen pikkukoulun johtajaopettajasta tuntui jetsulleen tuolta, kun salokylän koulussa ja opetustyössä piti noudattaa samoja koulu-/opetushallituksen ohjeita kuin Helsingissä!

Huiskuttelehan simoissa! ;)

Tillman kirjoitti...

Kiitos kommenteista.

Olen minä huiskutellut. Työterveyshuolto on kaapannut minut yksityisen hoidon kahleisiin. Kuljen testeistä toisiin ja olen vyötetty piuhoihin. Kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Piti käydä myös merta katsomassa ja vaimolle piti ostaa auto.

Elämä on hektistä

Huomenna menen tunkemaan valkoista palloa koloon pikällä mailalla