Tillman

Tillman

perjantai 16. joulukuuta 2016

Jotain rotia.....

Tuossa ylhäällä on uutisia tältä päivältä. Uutisia siltä välineeltä, jota olen pitänyt  luotettavana.

Kansan syviä rivejä siteratakseni  voisin sanoa: Voi vittu !

Haluaisin takaisin 1950 - luvulle , tai  1300- luvulle. Silloin voisin  tappaa ja raiskata ja naida ketä vain ja juosta metsään piiloon. Nyt näyttää siltä, että julkisuudessa voi olla yhtä hullu ja  ummistaa silmänsä siltä, että arkipäivä on yhtä hullu.

Tänään tuli oppilaitoksen ruokalaan nainen, jolla oli sifonkihame päällään. Oli pakkasta ja oppilaitos on ulko-opetukseen suuntautunut. Nainen tuli pöytään ja sanoi, että on kauhistuttavaa,, jos ei saa jäädä lepämään viikonlopuksi, sillä  äitikin sanoi, että sinun täytyy levätä ja rauhoittua.. Naisella oli kaunis suu, jota hän käänsi väärään. Hän kertoi meille sen, että hän haluaa valmistua bioenergiatuottajaksi, mutta kun hän on niin rauhaton ja kotona ei voi olla, kun äiti  pakottaa  pois.

Sitten nainen kysyi, onko paikakkunnalla turvakotia.

Sanoin, että ei ole, mutta, jos hän löytää, niin voisiko hän kertoa myös minulle.

Kotona odotti uusi opettajalehti, siinä kerrottiin aikuiskoulutuksen  ihanuuksista. Korkkasin  oluen ja sanoin vaimolle, että tänään sinä leivot pipareita, minä ryyppään, ja jos on sanomista, niin voin minä leipoa niitä pipareita ja ryypätä.2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Riemumielin maksamme yleveroa. Sitä ei tarvi ees ite maksaa, vaan se otetaan kyselemättä. Eikä saa vaikuttaa pätkääkään siihen, kuka rahan käyttää ja miten. Näin meillä.

Seija kirjoitti...

Onneksi on näitä hyviä blogeja, ettei tarvitse uutisten varassa olla!