Tillman

Tillman

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Kesä on mennytNurmikko on jäässä. Kesä on mennyt. Aamulla on pimeää. On haaveiltava uudesta kesästä, tai sitten on oltava onnellinen kuluneesta syksystä.

Minä olen onnellinen Martti Ahtisaaren sanoista. Tietysti kaikki julkisuudessa esiintyneet  Ahtisaaren lauseet on irrotettu asiayhteydestä, mutta  kuitenkin -  jotain  vanhan miehen päässä on kaikki nämä vuodet liikkunut, ja totta kai Nobelin palkinnon voittaja  voi jossain määrin vapautuneesti myös puhuakin.

Ammattiyhdistys on taatusti sinisenä onnesta. Aikoinaan Ahtisaari tuli sivuraiteelta ja ohitti Kalevi Sorsan  demarien ehdokasasettelussa. Jo se oli kova paikka kaadereille. Nyt Ahtisaari  tulee uudelleen sivusta ja tökkii entistä suuremmalla arvovallalla. Enää ei pääluottamusmiehet  kehtaa kansakoulunopettajaksi  nimitellä.

Seuraamme kiinnostuneena ja iloa hyristen  demokraattisten voimien  tukkapöllyä ja sen seurauksia.

Ps. Kuvan nuoriso on Neljä H - kesäleirillä  1972 viettämässä  vapaata  heinänteosta. He  eivät liity demareiden  ahdinkoon muuten,  kuin että arvokkaasta asennoista  päätellen  nuoret miehetkin seuraavat  demareiden  toimia hyvin  kiinnostuneina. Huomatkaa valveutunut ja tyylikäs  habitus !

Ei kommentteja: