Tillman

Tillman

perjantai 7. lokakuuta 2016

AutomaatioSuomalaisen automaation ensimmäiset pioneerit ovat eläkkeellä. Nokia on eläkeikänsä jälkeen jo haudattu. Minä puhun nyt  ihmisistä, jotka ovat rakentaneet automaatiota, lentäneet lentokoneilla vieraisiin  maihin ja jotenkin saaneet Koren poikain rahat suomeksi muutetuksi.

Kuvassa isäni ajaa leikkuupuimuria, jonka  voimanlähteenä on VW 1100 teollisuusmoottori. Hän tulee kuvassa  kotiin pellolta. Vilja kerättiin säkkeihin

Pellot ovat nyt vuokralla. SAMPO on romutettu. LIDL on saapunut kaupunkiin,  samoin kuin KASEVA - yhtyeen kaunis nainen. Kukaan ei osaa sanoa, mistä hän on saapunut ja mitä  hänen myymässään  myslissä on. Sen me tiedämme, että hänen myymänsä olut on halvempaa

Automaatio ei ole  tullut mekaaniseksi  vaan poliittiseksi. Globalisaatio ruokkii meitä. Paitsi vaimoani,  joka löysi NATSI-SIWAN myslistä vihreitä siemeniä, jotkä hänen mielestään  aiheuttavat  hänen  iholleen ongelmia.

Ostamme siis edelleen  BONUS- kaupan  kallista ja turvallista  evästä

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

No niin, nyt se kappale soi mun päässä sitten! Onneksi Van Halenin versiona...

hikkaj kirjoitti...

Tilley (tulkoon valkeus, ja -Tilley tuli!)

montakohan kättä silpoi se paikallaan jököttävä puimakone, jonne viljaa korsineen syötettiin ennen tuota kuvan puimurikeksintöä!