Tillman

Tillman

tiistai 20. syyskuuta 2016

Lukkari
Kyse ei ole siis pohjalaisen  pallopelin primus-motorista,  vaan nuorison elämän kiinteyttäjästä ja jäntevöittäjästä. Työnantaja on ollut kaukaa viisas ja kaikkitietävä. Se on määrännyt  minut tämän viikoittaisen suunnitelman ylös - rakentajaksi.

Minulla on kuitenkin asiassa pari ongelmaa. Haluttomat osapuolet.

Molemmat  osapuolet ovat sitä mieltä, että elämä Tabula Rasan  ohjaamana olisi auvoista ja upeaa. Minulla taas ei ole  muuta olkapäätä kuin te, rakkaat lukijat. Teitä näyttää löytyneen tauon jälkeen taas satoja. Olen otettu ja kiitollinen. Täältä löytyy foorumi, jonne voin mielettömyydet ja kummallisuudet  kipata ihmeteltäväksi.

Taidan pitää kaikki omat  oppituntini putkeen. Sillä tavalla saan ainakin yhden  opetusryhmän  asiat kuntoon muutamaksi  kuukaudeksi. Puhun omiani. Puhun  opetussuunnitelman ulkopuolelta satakuntalaisia  kansanviisauksia.

 Epäile uudistuksia. Lähde  hömpötyksiin  vasta viimeisten joukossa mukaan. Ihmettele pohjalaisia. Älä osta Varsinais-Suomesta  käytettyä  autoa. Pukeudu nuuttipukiksi tammikuussa Nuutin päivänä. Syö nahkiaisia, se kasvattaa järkeä.


Ei kommentteja: