Tillman

Tillman

maanantai 28. joulukuuta 2015

Tauko

On ollut kaikenlaista.....

Tiedättehän, kun ystävä ei ole ottanut  yhteyttä ja on kulunut aikaa ja kun sitten  törmätään kadulla ja on pakko sanoa päivää kädestä ja keksiä äkkiä joku syy, miksi  on ollut teillä tietymättömillä. Semmoista se.

On ollut siis kaikenlaista. On harrastettu prostituutiota. On oltu kipeinä. On ollut töitä. On ollut vaikka mitä.

Prostituutiolla tarkoitan  sitä, että olen huorannut muissa blogeissa. Olen kirjoittanut toisille   sivuille ja toisille ihmisille. Olen maanisdepressiivisesti  perustanut blogeja  pitkin synkkää metsää  ja olen  sieltä  poluille tiputtelemieni  paperinpalasten  ohjaamana yrittänyt löytää takaisin  sinne, mistä lähdin. Vähän vieraalta tämä paikka  vaikuttaa.  Saa nähdä, miten tänne taas pesiytyy.

Palkkatyötä on kuitenkin niin paljon, että joku pakopaikka  oli taas keksittävä. Joku keino piruilla ja irvistellä. Opiskelijoille sitä ei sovi tehdä. Ne uhkaavat tehdä semmoisesta  papparaisesta  kantelun oitis ja ne  ryhtyvät huutelemaan  vittua  supermarketin käytävillä, kun ne sinut  kohtaavat. Täällä blogissa   ehkä saattaa  vähän purkautua ja riehua, jos nyt enää  jaksaa ja viitsii.

Nykyään ei juuri kiinnosta muu kuin vatsan toiminta  ja yöunen  määrä.

Ei kommentteja: