Tillman

Tillman

torstai 19. maaliskuuta 2015

Kutsumuskartta

Ota A4-kokoinen paperi.

 Etsi rauhallinen paikka ja kirjoita sitten paperille kaikki sellainen tekeminen, josta pidät. Kirjoita vaikkapa lukeminen, kirjoittaminen, autolla ajaminen, tenniksen pelaaminen, puun sahaaminen ja niin edelleen.

Kirjoita ylös vain sellaisia asioita, joiden tekemisestä nautit niiden itsensä vuoksi – ei niitä, joista saa parhaan palkan tai joista äiti / vaimo / mies tykkää.

Käy listaa läpi ja tutki, herääkö mielessäsi uusia innostavia ajatuksia kutsumuksellisesta puuhastelusta. Pyri täyttämään koko A4-arkki ja jatka parhaassa tapauksessa paperin toiselle puolelle.

Pisteytä sitten jokainen askare antamalla sille arvosana yhdestä kolmeen. Kolmosen saavat ne puuhat, joita saat jo nyt tehdä sydämesi kyllyydestä. Kakkosen saavat toimet, joiden parissa askaroisit mieluusti enemmän, jos aikaa tai rahaa vain riittäisi. Ykkösellä merkitään hommat, joita et kerta kaikkiaan pääse juuri nyt tekemään tarpeeksi, tai ollenkaan.

Kutsumuskartta kertoo sinulle, kuka sinä oikeasti olet: mitä sinä tekisit, jos kukaan tai mikään ei rajoittaisi sinun elämääsi.

2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Kiitos!

Tillman kirjoitti...

Olkaa hyvä vain !