Tillman

Tillman

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Lähdemme kaupungille, mutta sitä ennen.....


Kuvassa oleva käsi ei ole  minun käteni. Se on jonkun  pitkän peniksen omaavan miehen  käsi. Terveyslehden julkaiseman  tieteellisen tutkimuksen mukaan on nimittäin niin, että jos  etusormi on  kovasti lyhyt verrattuna nimettömään, miehellä on vastaavasti sitten " se " hyvin pitkä ja ekstra plussana vielä sitten komea ulkonäkö.

Blogin pitäjän etusormi  näyttäisi  olevan  kuvan tilannetta huomattavasti lyhyempi. Etusormeni olottuu vain  keskisormen  viimeisen nivelen kohdalle, kun taas  nimetön näyttää  olevan melkein keskisormen pituinen.

Hmm....

Tämä asia  muistuttaa sitä evoluution reliktiä, jonka avulla voi baaritiskillä päätellä sen, josko puhuteltu neitokainen olisi  kiinnostunut puhuttelijasta ja tämän  etusormen pituudesta. Nimittäin...

Kun seuraavan kerran  puhuttelet tiskillä vierasta naista, katso tarkkaan kuinka tämä reagoi. Jos tämä kääntää vain päätään, kuullessaan sinun  äänesi, siirry eteenpäin ja  puhuttele toisella puolella olevaa naista. Jos taas puhuteltava kääntää koko yläruumiinsa  sinuun päin, toivo ei ole kokonaan menetetty. Jatka  siinä tapauksessa puhumista. Tarkkaile samalla kiinteästi  naisen leukaa.

Jos huomaat leuan nousevan millin taikka pari,  asia on nk. kypsää kauraa. Jos leuka pysyy paikoillaan , taikka laskee  hivenen, käännyt taas  toisella puolella istuvan  naisen puoleen ja aloita  alusta.

Leuan kohoaminen  on ikiaikainen relikti niiltä ajoilta, jolloin naaras näin paljasti urokselle herkimmät  osat  ruumiistaan, eli kaulavaltimot. Näin  leukaa kohottamalla naaras  edelleen nykypäivänäkin kertoo urokselle sen, että  olen sinun, tee minulle mitä tahdot.

Alta kulmiensa naaras kuitenkin samaan aikaan vilkuilee  etusormeasi, joten pidä se kokeen aikana kaiken aikaa kuitenkin näkyvissä, vaikka  Mersun avainten vieressä

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ja sitten pitäis määritellä sana "pitkä". Sitä etusormea pidempi?

Tillman kirjoitti...

No, olutrintamalla ainakin pitkä on joka kerta kuitenkin liian lyhyt.

Pitkä saattaa muutenkin olla pulmallinen määriteltävä. Pitkät naiset esimerkiksi ovat maailman sivun kokeneet olevansa jotenkin omituisia.

Pitkät alushousut saattavat olla sopivat ja lämpimät, mutta em. kuvatussa tilanteessa joskus harmilliset.

Ihmiselämässä sopiva lienee edelleen paras mitta.

60luvunnahkahousut.com kirjoitti...

Hah haa, tää oli hyvä! Mutta nyt jos alkaakin tuijottaan niitä miesten sormia ja analysoida niitä niin alkavat pitämää hulluna tai vielä hullumpana mitä jo on! Sit kun vielä pää heiluu ylös ja alas vuoronperään niin johan kaikkoavat...

Tillman kirjoitti...

Tämä juttu on joka tapauksessa aika hyvä ice breiker. Voi se karkoittaa ihmiset, mutta jäävät yksilöt ovat sitten ehdottoman huumorintajuisia, kiinnostavia ja riskinottokykyisiä.

Kaikki hyviä ominaisuuksia ihmissuhteissa

Tillman kirjoitti...

....äskeinen siis sinulle, 60luvun nahkahousut.com