Tillman

Tillman

perjantai 6. helmikuuta 2015

Connect Pro

Jouduin  viikolla  videokokoukseen. Kokemus oli hämmentävä ja  monimutkainen. Ennen kuin kokous oli edes alkanut, kaipasin jo vanhanaikaista kokousta.

Saavuin  laitteistojen äärelle 45 minuuttia ennen kokouksen alkua. Minä avasin laitteiston ja kunaikani odotin, kokouksen  puheenjohtaja saapui  kuvaruudulleni. Hänen äänensä ei saapunut. Esitimme pantomiimia aikamme, kunnes kohta ruudulle ilmestyi kolmas henkilö, kaunis nuori rouva. Hänen kanssaan  ääneni seurusteli oikein hyvin. Niinpä esittäydyimme. Puheenjohtaja sanoi  jälkeenpäin, että hän kyllä kuuli äänemme  ja että keskustelu oli mielenkiintoista.

Nuori rouva oli hius-kähertäjä - linjan  lehtori. Kehuin hänen  kampaustaan. Hän kehui harmaata partaani. Johon minä heti kysymään, että tarvitaanko siellä koehenkilöitä partamuotoilu-harjoituksiin. Kuulemma tarvitaan. Vaihdettiin puhelinnumerot ja sovittiin jakso, jolloin kutsu tulisi kähertäjätyttöjen penkkiin. Kokous oli ylittänyt kaikki villeimmätkin  odotukseni. Kohta  partani olisi  värjätty ihanilla raidoilla  viimeisimpien muotioikkujen  mukaisesti. Nyt minun tehtäväni on vain kasvattaa sitä kohti ZZ- top -mittoja, jotta on jotain mistä leikata.

Muitakin  tuli kuvaruudulle. Välillä kuukui ääniä ja ja välillä taas ei. Huomasin, että kolme meistä istui samassa rakennuksessa ja samassa kerroksessa. Kähertäjän luokse olisi ollut kilometri.

Kun kokous alkoi, minulla oli käsitys, että  esityslistan ja kutsun mukaisesti tätä hupia kestää kaksi tuntia ja  pääsen vielä kähertäjä-lehtorin kanssa  juttelemaan. Minä en kuitenkaan kuullut  enää mitään. WEB-kameralla näytettiin tilastoja hukkaan heitetystä ruokalan  ruuasta. Sitten näytettiin POST -it lapuilla  eri paikakkuntien nimiä. Tajusin, että äänestetään  retkeilystä jätteenkäsittelylaitokseen. Äänestin Tamperetta.  Muut  äänet jakaantuivat tasaisesti.

Sitten huomasin, että kaikki taputtavat kuvaruuduissa. kaikki ne  kolme , jotka jotain kuulivat  toisistaan. Kokous oli  päättynyt. Valmistelut kestivät 45 minuuttia. Kokous 30 minuuttia. Vilkutin  kähertäjä-lehtorille ja  pyöräyttelin naamaani kamerassa niin, että hän näki  tulevan partatyömaan -kaikista kulmista. Se  häntä nauratti ja minuakin hymyilytti.

Ei kommentteja: