Tillman

Tillman

lauantai 3. tammikuuta 2015

Rohkea askel

Viisitoista vuotta seurustelleet Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko menivät kolme vuotta sitten kihloihin. Nyt pariskunta on ottanut suhteessaan seuraavan askeleen: he ovat muuttaneet saman katon alle. Sikäli asia on kumminkin  monimutkainen, että molemmat puolisot pitävät edelleen  omat asuntonsa Helsingissä ja Turussa. 
Saman katon alle muuttaminen onkin tässä tapauksessa vähän viitteellinen ja  abstrakti  ilmaisu.

Blogin pitäjä riemuitsee lauantai-iltana  nuoren parin puolesta. Suhde näyttää kukoistavan. Kukaties suhde  päätyy vielä kirkkohäihin,  taikka suhteen rekisteröintiin.

Ainakin sulhanen on  kaikki nämä  vuodet  hyvin aktiivisesti tutkiskellut itseään  ja tätä suhdetta. Voidaan jopa sanoa, että sulhanen on ollut tässä asiassa  hyvin uuttera ja poisulkevalla menetelmällä pyrkinyt   ottamaan selvää siitä, onko tämä Elina nyt se  oikea  kansi vakkaan. 

Vaiko joku muu.

Blogin kirjoittajan suhde golfiin  on edelleen  räiskyvä ja rakas.. Erossa joudumme olemaan tosin vielä 98 päivää, mutta se ei  intohimoamme haalista yhtään. Meillä on kärsivällisyyttä odottaa jälleenäkemistä ja kiihkeää kauden avausta.

8 kommenttia:

hikkaj kirjoitti...

tillikka

mehän valittiin tuolla http://www.city.fi/blogit/hikkaj/vuoden+mies+2014/128940 Ile K Vuoden Mieheksi ankaran äänestyksen jälkeen. Tosin äänten (2) jakaannuttua tasan kultapalli on kahden miehen hallussa seuraavaan valintaan saakka.

Tillman kirjoitti...

No mie huomasin...

Sinun blogit ovat hajallaan siellä ja täällä. Niin kuin minunkin. Nyt sain molemmat tuohon sivupalkkiin, jotta pysyn perillä sinun kirjoituksista.

Ile on kyllä minusta kerkeäväinen kaveri ja eri Juutas Käksiäinen touhuissaan.

Mutta Elinaakin pitää kiinni tässä nyt joku juttu, sitä mie en tiedä, mikä se on. Viisas neitsyt kumminkin kun pitää oman kämppänsä Hesassa, vaikak muuttaakin yhteen turkulaisen puutarhurin kanssa.

Tuosta minulle tulee mieleeni aina Aarno Kasvi, joka on mukava ja viihtyisä heppu ja tietää pegonoista paljon.

hikkaj kirjoitti...

tilley

aava - avainsana.
Kaikennäköstä anonyymiä irti on ja liikkeellä: virkeenäpähän pitää.
Kauppalehti-aikoina joku Kake aina sillon tällön uhkas kurkun katkaista. Hää ei oo viel jäljille päässy.
Muuten ja ihan huvikseni oon tuolla Cityssä: hervotonta touhua on terapeuttista harjoittaa ja siellä sille paikka parhain; siellä on meinnki vähän kuin siulla töiddä niihen äidinkultien, lippahattuvittupipopäiden, kanssa.

Blogipotun bloggerissa yritän pitää siivompana, jopa älykkäämpänä, mikä kyllä töitä teetättää, varsinkin viimeksimainittu kun ei ole ominaista eikä luontaista meikäläiselle.
Yritä silti pysyä kanavoilla.

Tillman kirjoitti...

Heh.. Mie yritän....

Keskiviikkona saapuvat taas meidän Herramme muurahaiset takaisin joululomilta.

Ensimmäinen viikko on taas yhtä helvettiä, kun kotona ovat saaneet olla kuin pellossa ja nyt pitäisi taas ihmisten tavoille oppia.

Mie vietän Loppiaista kumminkin ensin ja vyötän itseni kevätlukukaudella vasta keskiviikkona.

Mie yritän kumpaistakin sivustoa käydä vilkuilemassa. Minun molemmat sivustoni ovat identtisiä, joten siulla ei ole sitä murhetta.

Anonyymi kirjoitti...

lippahattuvittupipopää

Tillman kirjoitti...

Anonyymi...

Eikö olekin hieno uudissana ??

Anonyymi kirjoitti...

keskiviikkoon
T:lippahattuvittupipopää

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Kakesta tuli mieleeni uudet naapurit. Ovat muuttaneet syvästä etelästä, 2 miestä ja banjo (siis kakolasta). Nostelevat puntteja ja puhuvat huutamaallakiroilemalla yläkertalaiset, yölläkin. Lämpötila tässä Saton huushollissa on 15 astetta ja hinta lähes 1000e/kk. Cityssä on fantastista sekä terapeuttista.

Puhuiko joku(kirjoitti)jotain älykkäämmistä blogijuttutasoistansa, heh. Tuli mieleeni lasten väriliidut.
T: lippalkkivittupöpipipopää