Tillman

Tillman

maanantai 5. tammikuuta 2015

Loppiaisen aattoaHolly Sonders  se siinä avaa  ruoskalla, ja kuten huomaatte, ajurin  nuppi on sävy sävy  peliasun kanssa. Tuommoinen  täydellisyys  on  hämmentävää. Tuntuu pelottavalta  oikeastaan ajatella, millaisia  lyöntejä syntyy noin huolellisella kombinaatiolla ja  noin upeasti loppuunviedyllä draivilla.

On siis jäljellä 96 päivää ilman golfia. Lukija huomaa varmasti  vieroitusoireiden  kalvavan miehen mieltä. On ehkä illalla  putattava  olohuoneen lattialla muutamia putteja   ja  mietittävä, miten ne  putit menisivät, jos vieressä seisoisi Holly hamosessaan  ja  kannustaisi.

Mutta asiaan. Kolmea viisasta miestä ei  ole näkynyt. Suomen kannalta  asia on kiireellinen. Yksi oikein viisas mieskin riittäisi. Mutta kun ei ole ketään.

En muista koskaan Suomen poliittisen elämän olleen näin lamaantunut ja toivottomassa tilassa. Minäkin sentään muistan hyvin  vuoden 1962 noottikriisin ja Kennedyn ampumisen seuraavana vuonna. Seitsemänkymmentäluvun alussa taistolaiset  opiskelukaverit  kävivät  kilvan Rauk - ja RUK - koulutuksen ja  kertoivat, että  ammattitaitoa pitää vallankumouksessakin olla. Työkaveri oli Vanhan valtauksessa mukana. Ajat olivat  riehakkaat, vaaralliset ja monimutkaiset, mutta aina  löytyi viisaita miehiä ja hiukkasen hyvää tuuria.

Nyt  näyttää siltä, että ei ole ketään. Kaikki ovat  Loppiaisen kynnyksellä kusisukassa.

Minä meinaan keskittyä  golfkauden odottamiseen. Viisaat miehet  tulevat jos ovat tullakseen. Lahjoista en  välitä.  Suurin toiveeni on päästä  johonkin  naisten golfkilpailuun   sen  " Silence " - kyltin  näyttäjäksi. Helppo homma  , hyvät näkymät.

Ei kommentteja: