Tillman

Tillman

perjantai 9. tammikuuta 2015

Charlie HebdoEn minä oikeastaan  pilalehdestä halunnut kirjoittaa. Minä en tiedä niistä mitään. Ainoat kaksi pilalehteä, jotka minä tiedän ovat " Hauska puolituntinen" ja "Krokotiili".Niistä ehdottomasti puisevampi oli Krokotiili. Sen piloista ja hauskuuksista en  päässyt jyvälle, vaikka  sukujuureni  nykyisen Venäjän alueella ovatkin.

Kuvassa leidi on  epäilemättä julkisuushakuinen. Hänen kasvoillaan ei näy tyrmistystä. Hän pitää luonnollisena, että sopimus edellyttää määrätynlaista käyttäytymistä ja sitä kautta sitten  menestyksen portit aukeavat. Nainen tietää, että hänellä on kauppatavaraa, joka  on vielä  kuranttia ja  jonka markkinat ovat  loputtomat ja kyltymättömät.

Väkivallan markkinat muistuttavat näitä piparimarkkinoita. Väkivalta ei ole mennyt muodista. Se  on tehokas ja vaikuttava  keino saada  oma tahto ja  sanoma  perille. Se  näyttää voittavan  ajoittain jopa seksin. Suurikaan väkivallan määrä ei näytä  kyllastyttävän yhteiskuntaa immuuniksi. Ja kun fiktio ei enää pure, reality rules.  Musta väri, käteinen raha ja väkivalta. Kolmikko pysyy aina muodissa. Ja mikä pahinta, usein ne  viihtyvät  samoissa  ympyröissä.

Oksettaa. Jäljellä golf-kauteen enää 92 päivää. Tänään se tuntuu  tyhjältä

Ei kommentteja: