Tillman

Tillman

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Sorsastuksen aloitusKuvassa ei ole  sorsia. Tämä tiedoksi kaikille  metsämiehille. Tänään kun menette iltalennolle, muistakaa, että älkää ampuko  näitä. Älkää ampuko myöskään yhtään minun  opiskelijaani. Sellainen aiheuttaa  ahdistusta ja vaivaa sekä teille, että minulle.

Yhden opiskelijani olen  saattanut haudan lepoon. Voin vakuuttaa ,että  sellainen tilaisuus on   kovin murheellinen, eikä siihen opettajapoloista valmisteta auskultoinnissa.

Ampukaa vaikka taivaalle. Ampukaa kaljatölkkejä. Toinen heittää ilmaan ja toinen ampuu. Jos sorsa lentää kantomatkan sisäpuolelle, ampuuka  sorsa, ei sorsaa. Siinä on  vissi ero.
5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ei kai sorsastaja ampunut sitä???

Tillman kirjoitti...

Tavallaan ampui.

Opiskelijani oli iltalennolla ja nojasi joen varressa kiveen niin, että hänen päänsä näkyi kiven yläpuolella.

Rannalla hiippaillut 12 - vuotias kesämökillä perheensä kanssa lomanvietossa ollut poika oli luullut opiskelijan päätä sorsaksi.

Tämä 12 - vuotias oli juossut kilometrin päässä olleelle huvilalle, pöllinyt isänsä auton takakontista haulikon ja juossut kilomerin takaisin joen varteen ja täräyttänyt "kiven päällä istunutta sorsaa" 20 metrin päästä ohimoon.

Sen pituinen se

Sanna kirjoitti...

En yhtään ihmettele, että on kamala paikka semmonen! Jos joku on turha kuolema niin tuo. Ja tuollaisia poikia kasvatetaan koko ajan; opetetaan pyssyn käyttö ennen kuin järjen käyttö.

Jane kirjoitti...

Viisaita neuvoja. Hieno metsästysharrastus voi kääntyä tragediaksi, jos ei ole tolkku päässä, aivan erityisesti hämärtyessä. Veti hiljaiseksi...

Tillman kirjoitti...

Jane ....

Ei siitä pääse ikinä ohi ja yli. Siitä, että on oman opiskelijansa hautajaisissa ja katselee miten sen äiti itkee yhdessä sen morsiammen kanssa.

Mulla oli vihreä työnantajan virka-auto alla. Satoi vettä ja oli harmaata. Kun löydettiin kirkko, hautausmaalla oli 5 senttiä liejua. Jätkä oli eronnut kirkosta, joten oli vaikeeta sanoa, itkikö sen vanha äiti sitä kirkosta eroamista, vai poikaansa. Morsian itki takuu varmasti poikakaveriaan.

Vainajan veljet pyöri orpona ympäri hautausmaata ja pappi yritti puhua kauniisti. Ja vettä satoi ja oli harmaata.

Sorsanliha ei ole minulle sen jälkeen maistunut