Tillman

Tillman

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kesä alkoiYritin tehdä  kiinanpoikain halpisgrillissä  pekingin  ankkaa. Laitilan Kukko  selvisi kumminkin kokeilusta ehdottomana voittajana. Tuo grillikin toimii siedettävästi, kun käyttää brikettejä. Hiilillä siitä tulee  ahjo, jossa voi takoa  puukkoja ja  keihäitä ja  reen jalaksia.

Kolme viikkoa lomaa jäljellä. Kyllä tämä tästä. Yksitoista päivää Dylanin konserttiin. Pori Jazz  on muuttanut brändiään  VALVIRA:n  huomautuksella siihen suuntaan, että  minun kaltaiselle epämusikaaliselle asiakkaalle jatsin ja  Dylanin kuuntelu  tulee hankalaksi.  Olen  kuietnkin valmis kuuntelemaan  kuivin suin häntä, sillä  joskus miehen on uhrauduttava suurten asioiden edessä.

Tänään kesäteatteriin. Meinaan  harjoitella taidenautinnon  kohtaamista autonkuljettajana. Näytelmässä  puhutaan pontikkabisneksestä ja naishuolista. Uskon, että kokemus  on unohtumaton ja  saa minut  viettämään loppuloman piirretyn ja maalatun taiteen parissa.

5 kommenttia:

Sisko kirjoitti...

Epäilin, oletko jo ryhtynyt opettelemaan puukon tekoa, kun ahjosta puhut ?
Suomen kesä on ihana - kokemus eilisestä iltapäivästä alkaen ! Melkein liiankin lämmintä, mutta sitä en uskalla sanoa. Aistin,että kommenttia ei ehkä oteta hyvin vastaan.

Tillman kirjoitti...

Täällä on kärvistelty kuukausi vesisateessa ja 10 asteessa.

Suosittelen, että en paheksu lämpöä ja hellettä

Tosi mukavalta tämä kumminkin tuntuu

Sanna kirjoitti...

Se sun ihannenaises olis täällä Yyterissä ensviikonloppuna...

Tillman kirjoitti...

Eini ?????

Sanna kirjoitti...

Se justiin. Yhestoista päivä. Laguunissa.