Tillman

Tillman

sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Vaarojen maa

En ole ollut Kainuussa  käymässä, jos otsikon perusteella niin luulette. Olen miettinyt vaarojen maata, takapihaamme, joka näyttää viime viikon uutisten  perusteella  muuttuneen  surmanloukuksi. Vaimoni on aina vihannut Satakunnasta, syntymäkodistani  tänne roudaamaani  juhannusruusua. Nyt hänen kanssaan samaa mieltä ovat kukkahattutädit, jotka ovat leimanneet ruusupensaat sen sortin turvallisuusriskiksi, että ne olisi syytä repiä irti äkkiä jokaisesta lasten leikkipuistosta.

Nyt sittenjuuri, kun minulla sattuu olemaan ruusupensaita ja  yksi vuotias lastenlapsi, minut  laitetaan  puun ja kuoren väliin.

Selvä !

Jos kerran  valtiovalta ja sos -terkka - ministeriön tädit ovat sitä mieltä, ei sitten !

Meidän takapihalla ei   polteta  tupakkia, ei juoda keskiolutta, eikä  kasvateta ruusuja. Tupakkia täällä ei ole poltettu enää moneen vuoteen. Keskioluestakin  voin luopua. Ruusut ovat minulle kuitenkin se heikkokohta, jossa saatan ryhtyä hankalaksi. Minä kun satun rakastamaan  ruusuja. Varsinkin keltaisia  ruusuja.

Kukkahattu -tädit voisivat priorisoida  lapsiin kohdistuvia vaaroja  kesälomien jälkeen. Pitäisin tärkeänä, että jos kerran tälle tielle lähdetään, niin  ruusujen ostamiseen  olisi hankittava  ruusunostolupa.

Sellaisen luvan saisi, kunhan varaisi etukäteen lastensuojeluvalvojalta haastatteluajan. Haastattelun perusteella sitten  valvoja kirjoittaisi lausunnon ruusunhankkijasta. Luvan anoja menisi  sitten tämän  lausunnon kanssa  lähimpään poliisin toimipisteeseen jättämään  ruusunostolupa - hakemuksen. Tietenkin henkilökohtaisesti. Lupa tulisi sitten   viikon tai kahden kuluttua, jos tulisi. Järjestysmiehen väkivaltainen vastustaminen 17 - vuotiaana saattaisi  estää  ruusuhankinnat.

Luvan kanssa voisi sitten mennä lähimpään taimistoon / kukkakauppaan / Kodin Terraan ja hankkia  vaarallisen kasvin sekä kasviin  kiinnitettävän laminoidun  A 4- kokoisen  neonvärisen  lupalapun, jossa olisi selvästi kerrottu, että kyse on luvallisesta  ruususta ja että  kuka sen ruusun  piikistä saa haavan sormeensa, se  sadaksi vuodeksi  nukahtaa  Ruususen uneen, josta  asianomaisen voi  herättää  toverillisella  kielisuudelmalla vain  lapseton,   Vihreät rp.  jäsenkortin omaava  sosionomi tai  sitäkin ylempi turvallisuustarkastaja

2 kommenttia:

Nollavaimo kirjoitti...

Meilläkin on Pihalla ruusu. Miehen toimesta ostettu, minun toimesta sinne vartavasten istutettu. Enkä tosiaankaan aio luopua siitä ! Ryhdy siis, hyvä Tillman, kanssani kapinaan järjettömiä sääntöjä vastaan. Kohta meillä aidataan järvetkin, jos annamme periksi tässä. Olemmeko hiiriä vai ankkoja !?!

(Ankkoja on oikea vastaus.)

Tillman kirjoitti...

Mie vastasin jo toisessa paikkaa Äijälle näillä sanoilla

"Joku järki sentään pitää olla näiden leikkipuistojen vaarallisuutta arvioitaessa. Minusta ne kusipää – pedofiilit, jotka tunkevat nuorisotyön toimiin vimmaisesti, päästääkseen itseään miellyttämään, ovat paljon vaarallisempia kuin jotkut ruusupensaat.

Risa alumiininen liukumäki on vaarallinen lapselle.

Leikkipuiston hiekkalaatikossa oleva kissankusi tai koiranpaska on vaarallista lapselle. Käytetty huumeneula on vaarallista lapselle.

Jos taas leikkipuistossa menee hiekkaa leikeissä esinahan alle , se ei ole vaarallista. Se on epämielyttävää. Ruusunpiikki on myös epämiellyttävää. Kuntien rahapula , se se on vaarallista

Olen mukana kapinassa