Tillman

Tillman

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Liikkeellä ...


Kun ajaa autolla työnpuolesta 5000 km kolmeen viikkoon, saa tietenkin olla  onnellinen ja tyytyväinen siitä, että  kotityöt tekee  joku muu, juhannuskoivut hakee joku  muu ja golfia pelaa joku muu. Rajansa kuitenkin tyytyväisyydelläkin. Varsinkin kun liikkeelläolo on saanut myös  jotain muuta liikkeelle.

Minulle on nimittäin sattunut kummallisia. Käsittämättömiä asioita. Luulen, että kun  ihminen muuttuu maaniseksi työn tai jonkin muun suhteen, hän jotenkin  herkistyy ja hänet laitetaan sellaisiin tilanteisiin, jossa suuria kicksejä syntyy.  Kohtalo laittaa, taikka Jumala laittaa,  taikka sitten vain sattuma laittaa.
Säkenöivää ja kummallista on kuitenkin piisannut nyt  muutaman viikon.  Olen aivan varma, että tänäänkin  Tampereella  joku astelee kadulla vastaani ja sanoo ;

Moro !
" Nähtiin Teivon raveissa 1978. Vedettiin Vamokselle ja Sarkolalle lappua ja voitettiin"

Luulen, että tämä kylmä sää ja tämä uusi ikäni aiheuttavat nämä kummalliset sattumukset. Menneisyydestä eteeni tuodaan  kiihtyvällä vauhdilla ihmisiä, nimiä, sattumuksia ja tapahtumia. Ja kaikki tuntuvat jotenkin liittyvän toisiinsa.

Kuvassa ei ole ruuvi, joka  on tippunut kirjoittajan päänupista. Esine on i - mix adapteri, jonka juuri äsken tilasin Kentykystä , jostain red - neck USA - takametsästä. Tarvitsen  sitä , koska Callaway - ajurini  varsi on aivan liian löysä ja minä meinaan jatkaa mailanrakennus harrastustani   kiskomalla  vanhasta   KING COBRA - mailasta  käyttökelpoisen varren irti ja liittämällä sen Callaway nuppiin  tämän adapterin avulla. KING COBRA on upea maila, mutta se muuttui muutama vuosi sitten  laittomaksi mailaksi, koska sen  lyöntipinnan MOI - arvo oli aivan liian  hyvä ja se pinta ponkautti pallon trampoliinin tavoin  kaukaisuuteen, kunhan edes hipaisi  mailalla palloa.

Viimeinen kappale  ja tuo kuva olkoot todisteina siitä, että en ole hurahtanut Rauni-Leena  Luukkosen  yliluonnollisiin  ajatuksiin. Olen edelleen normaalikaheli, en  paranormaali  - kaheli.

Ei kommentteja: