Tillman

Tillman

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Pluragrottan

5d5c0-k25c325a4p25c325a4l25c325a4kuvia2b020

Kaveria ei jätetä.

Ovat kuulemma hakeneet  hukkuneet pois  kylmästä ja pimeästä luolasta. Mikäpä tässä  on  suomalainen ollessa.  Kansallistunto ja  kaverihenki on rikkumaton ja ehjä. Tutkijat  vakuuttavat lisäksi , että  venäläisille kyllä pärjätään, jos  ja kun ne seuraavan kerran tulevat. NATON  luolasta käydään  hakemassa sankarit pois  omin luvin ja  Valko-Venäjältä haetaan jääkiekon maailmanmestaruus.

Sada Jumala,  Tuule Jumala. Kyllä lenkit kestää.

Jotenkin minulle tulee hutera olo siitä, kun ajattelen  sukeltamista  pimeään 100 metriä syvään luolaan. Tulee minulle hutera olo sodastakin. Ja viime aikoina minulle on tullut hutera olo  urheilusta  ja kansallismielisyydestä ja nationalismista. Lipun olen vetänyt salkoon viimeksi  viime kesäkuussa. Voi olla, että vedän sen  seuraavan kerran taas kesäkuussa. Ei oikein  enää kiinnosta.

Pystyyköhän  käytetyn lipun ja lipputangon myymään ? Taidan laittaa eBAY - areenalle sen  koko maailman  nähtäville. Tarjoukset 10 eurosta ylöspäin  ja shipping -costs alkaen  5000 euroa.  Kaikkialle maailmaan toimitetaan. Jalkakin kaivetaan maasta.

Ei kommentteja: