Tillman

Tillman

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kalevala - tuo henkinen kotimme

WP_000710 (1)

Koti on ollut tänään yhtä sekaisin kuin murroikäinen nuorimies sen jälkeen, kun äidinkielenopettaja on vaatinut häntä tutustumaan ilman päihteitä ja selvin päin Kalevala-eepokseen. Kuten kuvasta huomaatte, aamulla residenssissä kello 8 vallitsi tekemisen meininki. Sitä kutsutaan naisväen keskuudessa keittiön pintaremontiksi, mutta miesväki on kohdannut todellisuuden: parkkipaikat eivät pihalla riitä sähkömiehille, putkimiehille ja kalustemiehille. Ennen vanhaan tiehoitokunta olisi trafiikin perusteella laittanut kiinteistölle lisää tieyksiköitä.
Runoilija Risto Ahti olisi varmasti pukenut perjantaipäivän tunnelman näihin sanoihin :


Ja sanoin paratiisilinnulle:
" Vielä yksi sulka lisää
etkä jaksa nousta lentoon
ja sinun täytyy juurtua oksalle
ja sinusta tulee kirkuva orkidea"


keittiiö kakkonen


Mutta, kuten kuvasta näkyy, kun on liputuspäivä ja tahtoa, virtaava vesi on illalla jo tiskipöydällä ja pala uutta työpöytääkin on asettunut paikoilleen.. Eikä astianpesukone vuoda tipantippaa. Liesituuletinkin on maltillista sorttia, eikä kiskaise isännän lasista Fullerin Ale -juomaa.
Onneksi huomenna on lepopäivä. Ja Maaliskuu.
Olemme tilanteessa, jossa kaikki revittäväksi tarkoitettu on on revitty irti ja juokseva vesi kytketty. Ensi viikolla palapeli rakentuu taas lisää. Ensi viikolla aloitetaan kasaaminen.

Ei kommentteja: