Tillman

Tillman

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Huomiotalous

Ylioppilas Sarasvuo, ent. Heinonen, on  jälleen  toteuttanut  itseään ja omaa agendaansa.  Hän on  haastatellut  julkisuudessa  tutuksi tullutta  ihmistä ja pyytänyt tältä anteeksi. Tapauksen  kummalliset yksityikohdat jokainen lukekoon  nk. paskalehdistöstä.
Kaiken takana on tietenkin  hillitön halu selviytyä voittajana   siinä kamppailussa, joka käydään ihmisten huomiosta. Olemme tottuneet   tämmöistä hillitöntä halua  kohtaamaan vain  urheilukilpailuissa ja  Tukiaisten  sisarusten kohdalla julkisuuden tavoittelussa. Sarasvuo haluaa ohjelmansa  tukemiseksi  itsekin julkisuuteen, joten kaikki  muodot ja mahdollisuudet  ovat  hänelle omasta mielestään sallittuja.
Seinäjoen ABC  - oleilukeskus  sai sekin  hankittua julkisuutta  tämän tapauksen vuoksi. Siellä Sarasvuo piti  huhujen mukaan tiedotustilaisuutensa.  Tämä forumin  luovuttaminen Sarasvuolle todistaa taas  kerran  sen todeksi, mikä käsitys minulle on  syntynyt   pohjalaisista  vaikuttajista, jotka Keskusta - puolueen   ja muiden  kanavien kautta  elämää lakeuksilla  säätelevät.  Tärvelevät siinä yhteydessä myös hyvän osuuskauppa -liikkeen  maineen.
Ennustan, että  tuommoisesta   toiminnasta ei pitkässä juoksussa  siunausta   Sarasvuolle tule.

Ei kommentteja: