Tillman

Tillman

torstai 13. helmikuuta 2014

Eroottinen pitkäkiekko

Meneillään on   ilmeisesti jossain päin maailmaa  jonkin sorttiset  urheilukilpailut, sillä  niihin  liittyvä  toiminta  häiritsee tavattomasti opetustyötä ja  panee  lehtorin tuskastumaan.  Kuusitoistavuotiaat nuoret miehet ovat  koko viikon  olleet täpinöissään ja  hankalia käsitellä. ATK -luokassa  yritimme  opettaa  heitä  EXEL- ja WORD - ohjelmien  salohin huonolla menestyksellä.  Jatkuvasti   tietokoneiden  näyttöihin ilmestyi  jääkiekkoilijoita.
Yritin   nuoria miehiä vieroittaa, mutta huomasin, että  lehtoria  väkevämpiä voimia vastaan tässä nyt jouduttiin taisteluun.
Jääkiekkoilijat  olivat nimittäin naisjääkiekkoilijoita.  Mikään ei vedä  kuusitoistavuotiasta  miehenalkua  tiukemmin puoleensa kuin  24 vuotias  puumanainen, joka  osaa pelata jääkiekkoa, on   häkellyttävän kaunis ja  omaa  tiukat ja  kimmoisat reisilihakset.  Opiskelijani  eivät kuule mitään, eivät näe mitään, eivätkä luultavasti  osaisi  kissaa enää sanoa, jos pääsisivät noiden   naisten  kyytiin. Kahdeksan vuotta kokemusta. Kahdeksan vuotta hikisiä pukuhuoneita ja alasuoja-vitsejä. Kahdeksan vuotta  treenattuja  naisvartaloita ja öitä liigapelaajien kainalossa. Kaikki ne asiat  kihisevät  kuusitoistavuotiaan  päiväunissa ja lehtori jää niiden unien jalkoihin  power- point houkutuksineen. Kahdeksan vuotta  tuossa iässä on kokonainen eletty elämä ja  kokonainen  seksuaalinen tavaratalo, eikä minun pojillani ole mitään jakoa. Heillä ei ole latin latia.
Sanoin nuorille miehille, että puolet noista on  lesboja. Olette ulkona noista  kemuista kuin lumiukot. Pojat  eivät sanoneet mitään. Kuusitoistavuotias  ei osaa laskea leikkiä eroottisuudesta, sillä se on hänelle  psalmit ja psalttari samassa kansissa. Tuon ikäisen  miehen ihastus  on / off  tyyppistä juttua, jota lehtorin ei ole syytä mennä sekoittamaan. Se ihastus  on  yksityistä ja  salattua. Se perustuu   siihen olettamukseen, että nuo naiset ottavat kenet  tahansa, opettavat kaikki temput ja vapauttavat nuoren miehen  initiaatio-riitin tavoin  kopuloinnin jälkeen  kaljalasin ääressä  vertailemaan  lajitovereiden kanssa vastakkaisen  sukupuolen  ominaisuuksia.
Parasta kuusitoistavuotiaan elämässä on kuitenkin se, että  hän tietää haaveittensa mahdottomuuden. Aikuisviihteen kertomukset  piiskaavat  hänen  haavensa  jääkiekkoritarittaren  syliin, mutta samalla ne haaveet ovat kuitenkin turvassa ja elävät omaa elämään, kunnes todellinen maailma parin vuoden sisällä turmelee ne ja  pukee niiden päälle   elämän  raappahousut.

Ei kommentteja: