Tillman

Tillman

torstai 9. tammikuuta 2014

Sähkö kaipaa maahan

Luennoin tänään turvallisuusasioita tuleville sähköasentajille.  Nuoriso tuntui  vähän pitkästyneeltä. Huomasin, että he olivat  piilottaneet  pöydälle  älykännykkänsä ja naamioineet ne pipoilla ja huiveilla. Ajattelin semmoisesta tehdä lopun. Tiesin, että  en pärjäisi  Cheekille ja  vähäpukeisille  videoiden  teinipimuille. En, vaikka kuinka  selittäisin, että  silittämällä kissaa  kovasti, tuloksena saattaisi  olla 20 000 volttia.
Ajattelin, että  nuoret miehet  katselivat toisenlaisia kissimirrejä ja haaveilisivat niiden silittämisestä.
Nuoriso huomasi  katseeni ja  kulmakarvojeni  kohoamisen. Luento oli lopuillaan, jote  tyydyin räpyttelemään breshneviläisiä tupsujani ja  rypistelemällä  otsaani pohjoispirkaklaisille  rypyille.
Lepyin, kun  nuoriso avasi suunsa ja kertoi, mitä he  katselevat. Heidän videossaan oli ammatillinen  ote. Voltteja oli tosin vain 10 ooo, mutta ampeereja oikein riittävästi.  Paljon enemmän kuin  kiihkeämmästä  mirristä koskaan irtoaa. Sulakekin näyttää olevan aika vahva. Minä taas olin sulaa vahaa. Ajatella,  nuoriso  katselee ammatillisia  opetusta tukevia leikkeitä netistä ilman minun  määräystäni ja kehotustani.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyi saat...! Miksi se laitimmainen vasemmalla nostelee päätään niinku kattelis, että jaha, palan?
Mutta ainakin se kävi niillä niin äkkiä, ettei ne tajunneet mitään. Eikä ilmeisesti kukaan muukaan missään tajunnut mitään, kun ei ketään näkyny.

Joskus yks tyyppi linkkas mulle videon, jossa mies on junan katolla ja niin edelleen. Sekin paloi hiljalleen, vaikka irtos johdosta äkkiä.

Tillman kirjoitti...

Sanna... ihminen takertuu kouristuksenomaisesti kiinni tuohon putkeen ja irti ei pääse, vaikka vielä ehkä olisikin tajua.

Kauhea kuolema.

Työsuojelu-aate olisi pojat pelastanut.