Tillman

Tillman

perjantai 10. tammikuuta 2014

Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanen


Nuoriso aiheutti riehumisellaan  tänään minulle henkiset peräpukamat. En tiedä, helpottaako   oloani yhtää tämä kirjoitus , mutta  meinaan esitellä kaiken uhalla teille   mutu- menetelmällä suorittaamaani  sosiologista tutkimusta, jonka  aiheena ovat  nuorison  hassut etunimet.
Tiedän, että lähipiirissäni on  paljon näitä  moderneja uusia  etunimiä, joten  tiedostan riskin, että  menetän runsaasti  ystäviä,  rakkaita ja  läheisiä. Ei mahda mitään.  Pakko kirjoittaa tämä kaikki ylös. Pyydän kaikkia  asianosaisia  muistamaan, että  havaintoni ei ole erityisen tieteellinen,  havainnon   suuruus on suhteellisen  pieni ja  kysymys on laadullisen  suuruuden arvioinnista. Älkää ampuko pianistia.
Kolmenkymmenen  vuoden empiiristen tutkimusten perusteella, kuolemaan halveksien ja yleisön suuren vihan saattamana julkistan tänään  tuloksen, joka on kypsynyt  mielessäni ja  työssäni  kaikki nämä vuodet.
Jimi Richard Mäkäräinen ja hänen nimikumppaninsa saavat tenteissäni keskimäärin noin  puolinumeroa heikompia arvosanoja   kuin  Antti Juhani Mäkiset ja  heidän nimikumppaninsa.  Niin vain on. En voi sille mitään. Kun eteeni sattu  Tony Väinö  Sebastian  Käiväräinen, ennuste on heikko.  Paavo Antero Mäenpää on  aina vahvoilla. Pitkässä juoksussa Paavolla  on joka paikassa  pieni etulyönti asema. Ei paljon, mutta  pikkuisen.
Aineistoni on  noin 1000 opiskelijaa. Tulos on täysin subjektiivinen ja johtuu  tämän päiväisestä  suuresta  hatutuksesta.
Eräs tällainen  "Andrei Sebastian  Mäntyvaara" yritti pölliä atk -luokasta  otsikkokuvan mukaista havaintovälinettä, eli vanhaa Commodore - tietokonetta,  tunkemalla  koneen veryttelypuseronsa sisälle.
Kehotin  Andreita luopumaan asiasta ja lähtemään  kotiinsa viikonlopunviettoon ja  selvittämään, josko äiti olisi leiponut  pojalleen lämmintä pullaa ja mutta kystää . Taikka keksinyt uusia  etunimiä.
Melkoinen päivä Juuttaalla  on taas laskeutunut iltaan.

Ei kommentteja: