Tillman

Tillman

perjantai 24. tammikuuta 2014

Hihat paloivat

Pitäisi ehkä mennä verikokeeseen. Näyttää siltä. On tullut nimittäin tehtyä syntiä tänään kaksin käsin ja hartain mielin. Karitsan veri jonkun aatteen mukaan pesee minut puhtaaksi. Toisen tietämyksen mukaan taas verikokeesta näkisi syntisyyteni määrän. En tiedä, mikä on oikein. Oloni on joka tapauksessa edelleen hutera. Taidan huuhdella syntini illalla oluella pois.
 
On harmillista, että en voi kirjoittaa täällä yksityiskohtaisesti, taikka edes yleisellä tasolla siitä , mitä työssäni tapahtuu. Ei ole mitään syytä niistä kertoa julkisesti, sillä ette ehkä uskoisi, mitä kertoisin.
 
Oli äärimmäisen lähellä, että olisitte pääseet tutustumaan minuun Iltalehden palstoilla. Mieleni täyttivät nimittäin monet sellaiset toimet, joita sekä Suomen laki, että opettaja-etiikka pitävät väärinä ja tuomittavina tekoina.
 
Verikokeeseen olisi siis syytä mennä. Epäilemättä näyte sakkautuisi jo putkessa, eikä siitä saisi kuin pienen prettu- paistoksen nukkekodin asukkaalle. Kätevää se olisi kuitenkin, jos oppilashankinta voitaisi suorittaa verikokeen avulla. Taikka avioliiton aikana määräaikaisverikokeella selvittää katekismuksen muistuttamat ajatukset, sanat ja teot, joiden puhtaita oleman pitää.
 
Minun nuoruudessani Tekniikan maailma kertoi kohu-uutisessa siitä, että rottien aivoista on pystytty eristämään seerumia, jota seerumia muihin rottiin ruiskuttamalla saatiin nämän rotat heti oppimaan kaiken sen, mitä tämä näytteen luovuttaja - rotta jo osasi. Jos asia olisi ollut totta, se olisi avannut huimat mahdollisuudet. Oppiaitokseet tultaisi vain yhdeksi päiväksi. Terveyssisar ruiskuttaisi nuoren miehen pakaraan pitkän saksan seerumin ja Schön..... kaveri alkaisi heti puhumaan kieltä kuin vettä vain
 
Weisse möven fliegen uber die nassen strassen....... Ich bin Jukka aus Finnland, Teufel.... Kartofel, .....
Kolmen vuoden päästä laitettaisi pojalle tehostepiikki ja sitten se olisi sitämyötä selvää. Kielitaitoa riittäisi. Voisi lukea sujuvasti Mein Kampfia alkukielellä ja Heideggeriä.
 
Opettaja- lehtori olisi työtön ja joisi kaljaa Itellan miehen kanssa päivät pitkät. Hauskoja miehiä ovat. Mukavaa olisi se ehkä. Ainakin, jos vertaa tähän työpäivään

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Oi sie ihailuni kohde; olisit vain päästäny sisäisen Kartoffelisi valloilleen niiden ääliöiden kans!

Tillman kirjoitti...

Ei pysty, liian hapokasta hommaa........