Tillman

Tillman

tiistai 26. marraskuuta 2013

Sukupuolittuneisuutta

Ammattialamme koulututustoimikunta on pohtinut tiiviisti sitä, mitä toimia koulutustoimikunnan osaamis- ja toimialoilla tarvitaan koulutuksen sukupuolittuneisuuden vähentämiseksi.
 
Koulutustoimikunta on todennut väliraportissa, että alalla on enemmän miehiä. Alan vetovoimaisuus on ongelma ja tähän vaikuttamisen kautta myös polarisoitunutta sukupuolijakaumaa voitaisiin ehkä vähentää.....
 
Tuon yllä olevan tekstin lisäksi hupia on tänään tuottanut myös palokellon säestämä poistumisharjoitus. Raittiissa ilmassa olimme kaikki onnellisia siitä, että oikeaa tulta ei näkynyt missään. Ei edes savua. Niinpä liekkien puute pakottaa minut työntämään tuon koulutustoimikunnan raportin silppuriin. Silti verkkokalvoilleni jäi lähtemättömiä vaurioita.
 
 
Sunnuntainen sellokonsertti oli mitä suurimmassa määrin sukupuolittunut.

tere-cello1

Seuraava teksti on sekin sukupuolittunut. Se on Anu Maijalan työstä
PALVELUKOHTAINEN SUKUPUOLITTUNEISUUS :
Naiset kuluttajina autokaupan maskuliinisessa ympäristössä

autokaupassa

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Sukupuolittuneisuus: eron tullen vaimon suku ei halua olla tekemisissä miehen suvun kanssa.

Tillman kirjoitti...

Se on myöskin hyvin polarisoitunut tilanne.

Aikaisemmin autolautta-matkustelu oli hyvin polarisoitunutta. Tukholmaan mentiin joko Helsingistä, taikka Turusta. Joko Siljalla taikka Viikingillä.

Suku puolittuneisuus on monesti todellsiuutta jo avioliiton kestäessä. Nykyään jopa farmatit ovat porarisoidusti sukupuolittuneita.

Vain naapurin kollikissa ei ole sukupuolittunut, sillä se on leikattu ja neutri.